Tuesday, March 20, 2012

attention!!!hehe ^_^

Posted by ~iEKhA~ at 2:13 AM 0 comments
assalamualaikum..minta perhatian semua...puii..haha..btw...blog ni dah lama bersawang..n aku dah buat satu blog baru..so sapa yg nak follow aku p kat link ni k..


jangan segan2 follow k?aku......sob3...xda follower lagi kat blog baru tuh..harap kalian dapat jadi yg terawal follow k?( tu pn kalau ada yg nak..huhu..sob#.......)

dah! salam..tu ja..^_^

Saturday, December 3, 2011

again~ still complicated

Posted by ~iEKhA~ at 5:09 AM 0 comments
ntah la..sampai skrg..still complicated..susah sgt ka hg nak paham apa aku rasa skrg?juz letak hg kat tempat aku..apa hg rsa??sudah2 la kacau....pnat taw x....aku x ksah kalau hg nk kwn pn..tp hg yg tunjuk mcm hg diva sgt smpai x leyh tima sp gf ur fren 2h..smpai block la fb aku..barr toi..agak2 apa aku akn react??dr besa2 ja trus marah gila hg taw ak!!!!!jgn bajet diva sgt laa...cis..sudah2..pnat aku tulis sai hg.buang masa.buang karan aku ja..ikot ah.buat2..buat la pa hg nak wat 2h..

p/s : benda ni simple ja...kalau kita face benda neh ngan tindakan yg betoi,aku rsa x jd smpai tara nih..ntah2 siap leyh kawan g..tp tgk ah!apa dah jd..biaq2..blagak diva g..n satu g..hg suka wat tindakan yg aku mula a nak bebai..barr sungguh a.

sekian.

Thursday, October 6, 2011

eeeee!

Posted by ~iEKhA~ at 2:15 AM 0 comments
ank dah wat aku trasa!
aku taw la aku nih sapa ja..
xpayah la nk rude sgt!

huhu..miss u like crazy

Posted by ~iEKhA~ at 12:28 AM 0 comments
 ee..apa tgk2..

ish!sapa pulop kentut nih?? ;-)

Wednesday, October 5, 2011

awak.....='(

Posted by ~iEKhA~ at 6:44 AM 0 comments
muhamad bazli mohtar....<3
miss u.....
awak.....='(
kita dah jadi kawan ja skrg..........
sy nak amik berat lebih2 pon x brani..we'r juz fren......
miss u..

Wednesday, June 8, 2011

wakaka..tlg la jgn caya..pnipu gla..

Posted by ~iEKhA~ at 11:16 PM 1 comments









haha..tlg la gelak beramai2..kuang3..

same~

Posted by ~iEKhA~ at 7:52 AM 0 comments

Tuesday, March 20, 2012

attention!!!hehe ^_^

assalamualaikum..minta perhatian semua...puii..haha..btw...blog ni dah lama bersawang..n aku dah buat satu blog baru..so sapa yg nak follow aku p kat link ni k..


jangan segan2 follow k?aku......sob3...xda follower lagi kat blog baru tuh..harap kalian dapat jadi yg terawal follow k?( tu pn kalau ada yg nak..huhu..sob#.......)

dah! salam..tu ja..^_^

Saturday, December 3, 2011

again~ still complicated

ntah la..sampai skrg..still complicated..susah sgt ka hg nak paham apa aku rasa skrg?juz letak hg kat tempat aku..apa hg rsa??sudah2 la kacau....pnat taw x....aku x ksah kalau hg nk kwn pn..tp hg yg tunjuk mcm hg diva sgt smpai x leyh tima sp gf ur fren 2h..smpai block la fb aku..barr toi..agak2 apa aku akn react??dr besa2 ja trus marah gila hg taw ak!!!!!jgn bajet diva sgt laa...cis..sudah2..pnat aku tulis sai hg.buang masa.buang karan aku ja..ikot ah.buat2..buat la pa hg nak wat 2h..

p/s : benda ni simple ja...kalau kita face benda neh ngan tindakan yg betoi,aku rsa x jd smpai tara nih..ntah2 siap leyh kawan g..tp tgk ah!apa dah jd..biaq2..blagak diva g..n satu g..hg suka wat tindakan yg aku mula a nak bebai..barr sungguh a.

sekian.

Thursday, October 6, 2011

Wednesday, October 5, 2011

awak.....='(

muhamad bazli mohtar....<3
miss u.....
awak.....='(
kita dah jadi kawan ja skrg..........
sy nak amik berat lebih2 pon x brani..we'r juz fren......
miss u..
 

kEYboaRDkukeciK Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates | Thanks to Blogger Templates | Image by Tadpole's Notez