Saturday, December 25, 2010

alhamdulillah....

Posted by ~iEKhA~ at 6:00 AM 2 comments
alhamdulillah...
sangat la suka skrang..km dah baek blk..xcely ptg 2h jgak dah baek2 blk dah..22 jd sparuh gila tyme 2h..sharian..ntah la..salah aku gak..over sangat..naseb la dy baek..tanx!!!!huhu..termakbul gak doa aku..takowt siak..mmg btoi2 ingat status aku dah tukaq dah taw ak..cuak!aku mmg btoi2 takowt ilang dy..hmmm..luckily..
=')
alhamdulillah...





=')...

soo sweet!!!

Posted by ~iEKhA~ at 5:24 AM 4 comments

  2day mak demam...ciannya..




tp ayah so swit,bg bunga kat mak..


AKAN TATAPI........
BUNGA INI YANG AYAH BG TD....

BUNGA KANTAN????HAHAHA


XKAN KOWT??SAMPAI ATY..HAHAHA..

NEYH HA..TEMPAT DY...

ayah kata wat laksa sedap..wakakakakaka..ish!ingat dah jiwang dah td..keh2


Friday, December 24, 2010

between me and my love~

Posted by ~iEKhA~ at 12:30 AM 4 comments
fiz msg 
dy: salam..neyh zulaikha kan?
me : salam...yup!sp neyh?
dy : bazli...bdak kolej..
me :mn dpat num aku weyh?
dy : ha aku amek kat kawan aku..

       huhu..aku dah x ingat la..lbeyh kurang cam2h la kami knai dlu..hehe..kami knai start am yg bg num kat dy..best kawan ngan dy..fun!td 2h msg tyme awai taon 2006..mula dr c kami kawan..dy baek...fun..sgat best kawan ngan dy..dy pandai...kdg2 aku malu ar..beza la ngan aku neyh..huhu..kami kawan almost a year..x pnah tgk muka..msg ja la..xtaw dy macam mana..n dy pn x taw aku neyh hudoh camneyh..hehe..tp dy still kawan ngan aku..baek!sangat baek..taw,,almost 24 7 kami msg..gla..haha..sampai satu masa..aku x taw  yg aku ada feeling kat dy..pdahai kawan ja..msg besa2..kami pnah ckap kami geng low profile..hahaha..psaipa??pasai xdak org maw..wakaka..dalam masa y sama aku kawan ngan kawan dy..dy yg bg num.,kawan ja la..kia kami 3 rapat aa gak..bg aku la..best...huhu..then nk pndekkan cta,,kawan dy gtaw yg ska kat aku..dy nk men2..tp aku xtaw..aku gtaw dy..dy mcm maw x maw ja msg tyme 2h..aku x taw pa slah aku..aku tnya pndapat dy..dy kta ha ok la 2h..huh??dy kta ok??x asa papa ka kat aku???k x pa la..dy makin x rapat ngan aku..gla..sunyinya...aku nak dy ja..then,bru aku realize yg aku lebih ska n slesa ngan dy banding ngn kwn dy..aku sayang dy..aku syg hubungan neyh.......ya allah..hmm..tyme 2h f4..ngan kuasa allah..km rapat blk..alhmdllah..dy gtaw kat bezfren aku yg dy ska aku,,dy takowt aku x ska dy..eee!!!awat x tnya aku..haish!yg kawan aku neyh pn dok slidik la aku..tnya aku ska sp..malu la..hha..then..pndek cta,kami rapat..skandel la..x kapel pn..sampai blan 4 f5,ttba aku dapat taw,dy bru break ngan bdak skolah aku..mrangkap classmate kwn2 bek aku..wat?????muhamad bazli......napa wat camneyh kat aku....meang slama km skandel,dy dah kapel..ya tuhan...sumpah aku x taw...aku dah sbhagian dr prampas..ya allah..aku x nak..hm...dy xplain kat aku..dy kta bru dy sdaq..slama 6 blan dy kapel,dy xleyh hlg aku..aku xtaw nk kta pa  n xmaw hlg dy..aku tima dy..puas aku pjuk kwan2 bek aku tima dy..alhmdllh dpa mmg kawan2 aku yg sgt bek..dpa tima dy even geam ngan pa yg dy dah buat kat aku..xpa...huhu..abeyh spm,,dy propose aku..hehe..as gf dy ja la dlu..bkn bini lg k..hehe..aku syg dy sgt,,,sgt2..aku dah xnak org laen..mudah2 an dy jdoh aku yg tlah allah ttapkan 2h..amin..arap2 sgat..kami msuk u kat tmpat yg x sama..dy sa n aku kat ganu..dah la skolah pnj x sma..umah pn jauh kat sbrang laut sna 2h,,u pn km jauh!ya allah..huhu..tp aku caya dy..aku pkiaq lam aty ku,jgn wat bnda2 yg dy x ska n jg rlatnshp neyh bek2,,,mudah2an dy pn sama..kan?aku x layan sgt boyz kat sna..(ada ka?haha)..km ldr..jmpa bleyh kira..dalam staon ada la 4 kali..kowt..klau org len msty xtahan..aku caya dy gla2 la..sbb aku syg dy n rltionship km..tp ada ja dugaan yg my..dy betray trust ku..dy da kawan bek pmpuan..rapat...aku???aku xnk ada coz aku taw dy akan jelez...kes 2h hampir2 wat kn break..bru2 neyh gak la..aku x kesah kalau nk ada,tp  gtaw..neyh x,,aku taw sniri..knapa pelu hide??cena kalau aku pn hide gak??hah??maaf...aku over..aku pkiaq waras afte dat..y not kalau aku pn kawan ngan kawan2 gurl dy..xsalah kan??at least aku knai..aku add dy kat fb..ttba,dy block aku..hah????apa neyh??kta kawan..napa block????weyh...aku hina sangat ka???x staraf hang???smalam..aku dapat taw sniri..dy kuaq lg ngan dak 2h..yg aku marah,dy gtaw nagn boyz ja...2h pn aku dapat taw sniri..wey,,,napa pelu hide???cena kalau aku pn wat bnda yg sma??n dy pjuk aku..aku x leyh tima tyme 2h..bla dy tnya aku syg dy lg x?aku dgan bengap nn bengongnya jwb x..n dy off fon sampai skrang..aku  takowt...xnak hlg dy........hmm...ya allah..ujian neyh sgat bsaq bg aku lam hubungan neyh..aku sayang dy sgat2..ya allah..aku x kuat sowg2.................aku harap dy maafkan aku..kata sayang..tp camneyh ka sayang ='(...on la plz....

Thursday, December 23, 2010

Posted by ~iEKhA~ at 8:51 AM 0 comments
aku x fahamm..btoi2 x faham..hina sgat ka nk kawan ngan ku?????smpai blog ku twos..xcely salah sp??jap!aku mang bnci ank!!!!aku dah cool dlu..n xkesah kalau nk kawan..huh!eeeee!!esok aku smbung len!aku x tahan ngan ank!aku bnci ank!!!!!!!!!!k!im loser!now u got wat u want!congratulation!!!!!well done!!!!!

almost at de end of a....

Posted by ~iEKhA~ at 7:45 AM 3 comments
aku macam orang bodoh weyh..siyez...dy tpu aku lg..aku da xtaw nk kta pa..suma bnda aku dapat taw sniri..sakit..apa salah aku dy wat aku camneyh??dy anggap aku sapa??aku jg rlationship neyh gla2..sumpah aku sayang dy..aku ...dah la..aku dah speechless skrg..apa nk jd2 la..aku x kuat sowg2..btw,tanx 2 him..tanx alot wat aku asa pa yg aku asa skrg.

bc la...=(

Posted by ~iEKhA~ at 5:03 AM 0 comments

meh la kita bc sama2...a love story..aku tbca kat fb...sja nk share ngan yg blm bc..huhu..


Kalau sy da xde . . . . :)(Sediakan Tisu Sebelum Membaca)

by in a relationship with on Saturday, 13 November 2010 at 21:00
Kalau sy da xde . . . . :)(Sediakan Tisu Sebelum Membaca)

by Anis Razak on Monday, November 8, 2010 at 4:00am
Errmm . . Actually sy paaalinggg xsuke bace ksh sedih . . .
Nanti mst nanges . . HAHAHA . . 
Tp tetibe terjumpe crta ni mse round2 kt site blkg Home td . . LALALA ~
So , sape yg kuat nanges . . sila jgn bace . . :)




Name aku Amir.. Aku de sorg awek.. Sorg??? huhu.. Awek aku ni mmg lawa giler r!! Sbb die lawa tu r aku ngn membe2 aku berebut.. Nasib aku baik la, aku dpt jugak die....memandangkan aku ni pun kategori org yg handsome.. hahaha..
OOPS! lupe! Name awek aku ni Nadia.. Kitorg x same kampung tp satu sekolah.. Satu hari ni aku dpt twrn smbung blajar kt satu IPTA ni.. Awek aku pn dpt.. Alhamdulillah result SPM kitorg cemerlang walaupun aku pun x percaye boleh dpt 7A.. Hahaha.. Tp mmg giler r.. Walaupun kos yg ditawarkn same, tp aku terlambung kt utara n die lak kt Selatan..

Die ni kuat jeles tu jgn ckp laa.. hidup aku dia yg aturkan.. selama aku satu sekolah dulu, jgn hrp la aku nk kuwa ngn membe2 perempuan aku.. Jgnkn kuwa same, pndg pun x boleh.. Kdg2 aku rimas jugak ngn die.. T aku ckp byk ngn die, mau die marah2 then merajuk.. Benci tul aku.. Aku tau die sygggg sgt2 kt aku. Aku tau die mmg x lyn mane2 lelaki yg cube usyar line die.. Kdg2 aku bengang jugak if ade lelaki yg hntr2 msj kt die walaupun die x reply..

Tp sebenarnye aku ade sorokkan sumthing drp die.. Disebabkan kitorg pun da terpisah jauh, aku mule la nk test market kt utara ni.. Jahatkn? Aku rase bebas!!! Aku pn rase die mcm tu jgk kot.. Yelah, die kn lawa.. Msti r ramai jantan usyar die.. Disebabkan aku nk menutup perasaan prasangka yg buruk2 tu, aku mula r berkawan ngn ramai perempuan kat sini.. Setiap kali org tanye status aku, mesti aku jwb aku single.. Aku selalu kuwa ngn member2 perempuan aku kat sini.. Mmg lagak cm org single.. Aku selalu teringatkan die time aku tgh berfoya2.. Bile wktu mlm sebelum tidur, msti die yg call aku.. Aku? Kdg2 kot.. Tp aku syg sgt kt die.. Aku ckp kt die, membe2 aku kt sini semuanye jantan.. Die ckp die pun same.. Sebelum kitorg end call mst die cerita2 kenangan kami bersama.. Die selalu ckp, "kalau sy da x de baru awk leh gatal dgn perempuan lain".. Kdg2 aku mrh die sbb die ckp yg bukan2 walaupun hakikatnya aku mmg da menggatal da pun.. Kdg2 aku selalu jgk create pergaduhan ngn die.. byk kali die nangis time gaduh2 ngn aku.. pernah tu aku tertengking dia.. kesian die......... 

"SAYA SAYANG AWAK! SAYA NAK AWAK!"
Tibe2 aku terkejut drp lamunan.. Rupa2nye member perempuan aku, Tiqah.. Aku pn dgn bangang aku terima..
Mase duit PTPTN kuwa, aku beli sebijik henpon lg. Satu henpon khas tok msj Nadia, satu g utk Tiqah.. Dlm tempoh aku belajar kt sini, mcm2 tipu aku wat.. Aku tipu dua2 perempuan tu.. Tp hati aku tetap sygkn Nadia.. Mungkin sbb jauh, perasaan tu kdg2 bercampur.. Tiqah pn mcm Nadia.. Sejak aku couple ngn minah ni, aku dah x kuwa ngn member2 perempuan lain.. semuanya kembali mcm mase aku ngan Nadia dulu.. Aku terasa bersalah sgt.. Tp dlm mase yg same aku just nk hilangkan perasaan bosan sorg2 kat sini.. "Kalau la Nadia tau.." Kdg2 aku terfikir nk berterus-terang.. Tp aku x berani.. Kalau dulu aku tidur pukul 1.30, sekarang ni pkul 3.30 kdg2 pkul 4.. Yelah sbb nk gayut dgn dua2.. Semua org x tahu siapa aku sebenarnya walaupun roomate aku sendiri.. Setiap kali aku balik kampung, Nadia x balik.. Yelah.. U dgn sekolah mane same.. Cuti lain2.. Cume ade sekali tu kitorg dpt cuti same2.. Cuti raye kn.. Time aku jumpa ngn Nadia, aku sorokkan henpon satu lg tu kat rumah.. Nadia makin lawa! Berseri2.. Mane2 lelaki tgok gerenti r cair ni.. Nadia ckp cinta die hanya utk aku.. Selama die berpisah dgn aku, die semakin rindu, semakin syg n cintakn aku.. Utk hilang rase camtu, die habiskan mase dgn belajar.. Kdg2 die ckp belajar smpai tau2 da mlm.. Die happy sbb hati aku masih x berubah utk dia sorang.. ERR! aku terasa bersalah sgt.. "Kalau sy da x de, baru awk leh gatal dgn perempuan len tau!" ckp die sambil tergelak2.. Perkataan tu da berjuta kali kot die sebut.. Aku tgok muke die yg lembut tu.. Die bersuara, kalau habis belajar, die nk aku ikat die sebagai tunang.. Pastu die nk kami kerja, kumpul duit byk2 n kahwin then sambung belajar lg.. Beria2 die menceritakan impian die kt aku...

Permainan aku berlarutan sehingga sem yg ke 4...
Pada satu hari ni aku g makan ngn Tiqah mcm biasa... Heboh kampus aku jd tuan rumah untuk satu pertandingan perbahasan antara IPTA. Kebetulan hari ni ulangtahun ke 3 aku ngan Nadia.. Mcm biase aku g mkn ngn Tiqah kt cafe.. Mase Tiqah tgh ambil lauk, aku terniat hati nk cek msj die.. Terhenti jantung aku, berlambak2 msj sorang jantan yg bersayang2 kt  inbox dia.. Aku pn angin r.. Mase Tiqah duduk, aku soal2 dia smpai menangis minah tu.. Sebelum ni x terniat pulak aku nk cek.. Tiqah ckp die ttp sygkn aku.. Aku pun mula terfikirkn Nadia.. Tibe2 ade sekumpulan awek dtg kat meja aku time2 gini la pulak.. X lame pastu aku nmpk Nadia.. Aku menelan air liur..  Rupe2nye, Nadia ambil bahagian dalam pertandingan tu.. Bila Tiqah nmpk ramai2 awek tu dtg kt aku, pelik r die.. N dgn kuasa Allah, semua terbongkar pada saat tu.. N Tiqah sendiri mengaku yg dielah awek aku kt depan Nadia.. Aku tgok Nadia menangis.. Die x bercakap sepatah haram perkataan pun.. Cume die berikan aku sekotak hadiah ulangtahun kami sebelum dia tinggalkn aku.. Aku terus putuskan hubungan aku ngn Tiqah.. Mase aku balik hostel, puas aku call Nadia.. Aku hntr msj berlambak2 kt die.. die x reply pn... Aku sedar, die dah benci aku..

Rupanya Nadia masih menerima aku.. Aku happy sgt2.. Aku berjanji x nk kecewakn die lg.. 2 minggu kejadian itu berlalu.. Org2 sekeliling aku mula menjauhkan diri daripada aku.. Nk2 yg member2 perempuan aku la.. Aku dah x kesah da.. Aku dah berubah.. Aku cuma nk dapatkn keputusan yg cemerlang sampai time akhir sem nanti. Aku nk dptkn kerja baik2.. Apa2 pun aku nk ikat Nadia dulu.. Kdg2 aku berasa malu sgt kt Nadia nk2 bila teringatkn mak ayah dia.. Nasib baik die x pergi report kat mak n ayah dia.. hehe.. Dlm tgh syok2 berangan sambil membelek2 kemeja baru hadiah ulangtahun daripadanya mase hari kejadian tu, tibe2 aku dpt msj drpd member Nadia.. "Nadia eksiden!" Ermm.. Hati aku tibe2 jd x sedap.. Msj kedua drp member die smpai lg.. Terasa panas muka aku bile bace msj tu.. "Nadia da X DE.. Die kne langgar ngan kereta mase lintas jln.." Mcm org gila pas aku bace msj tu.. Aku ambil keputusan balik kejap kampung walaupun terpaksa ponteng kelas..

Aku rase kosong.. Kosong sgt.. Teringat gelak tawa die, teringat suara die, muke die yg lawa tu.. Aku menangis dlm bas.. Aku x peduli ngn org2 yg pndg aku.. Kali ni aku betul2 menyalahkan diri aku.. Semua kenangan aku ngan Nadia bermain dlm kepala aku.. Aku xmampu menahan perasaan sedih ni.. Berulang kali aku bace msj terakhir Nadia mlm td.. "Awk, sy nk tido.. Mcm biase, sy sygkn awk utk selamanye walaupun awk da lukekn ati sy, sy maafkn... Tp ingat! Kalau sy x de baru awk leh gatal ngn perempuan len tau! Hehe.. Nk mrh la tu.. Sy leb awk! Sweet dreamz.."  Ya Allah! Kuatkn hatiku ni.. Semasa aku sampai, jenazahnya belum tiba lagi.. Ye.. Aku pun terus mencoretkan kisah ini.. Semoga menjadi pengajaran kt korang.. Air mata aku berguguran sepanjang mencoretkan kisah ni.. Tapi  aku tau, Nadia x kn kembali da.. X de lg msj Nadia, panggilan Nadia.. X de dah ungkapan "kalau sy x de" tu dah..

Teman2.. Aku mintak sedekahkanlah fatihah utk nya.. Mungkin ada yg memperlekehkn kisah aku ni.. Tp bg aku, inilah kisah yg plg bermakna utk aku.. Utk selamanya aku menyayangi kau, Nurul Nadia bt Zainarruddin..
Mungkin kejap lagi jenazahnya tiba.. Aku nk bersiap2 utk beri penghormatan terakhir buat die yg aku sygi.. Sememangnya cinta die utk aku shgga akhir nafasnya... Aku mampu merelakan pemergiannya... Tabahkn hatiku Ya Allah.... -Al Fatihah..... 




HAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Da bace ke ??? Sedihkan ???
Huuu~ Pasni xnk da bace ksh2 sedih . . . . T..T
Mmg xkn . . 
Semoga jadi pengajaran utk kite semua . .


nk tdoq....

Posted by ~iEKhA~ at 1:14 AM 1 comments
jom suma tdoq..hehehe

Wednesday, December 22, 2010

maksiat.

Posted by ~iEKhA~ at 12:21 AM 4 comments
gla...maksiat..ish3..xkan aku tgh taip perkataan 2h??adoi..tp nak gak la share satu cta neyh..about maksiat..hmm..it start like diz..
once upon de tyme..............
hahaha..mrapu2..xdak ah..camneyh..ina (adeq ku yg last),besa la..dok gadoh2 ngan irah(kakak dy)..gadoh pnya gadoh,ttba dy mgeluarkan ayat "aku maksiat ank aih"
hah???ina???gla..bru 7 taon..ish3...
kaji pnya kaji..haa..bru km taw..dy maksudkan pa..
maksiat = tarik tinga...
haha..gla...tkejut aa..tnya la dy..mana ina dgq ayat 2h??haha...dy kta, "adeq tgk putera katak,mak tina kta 'kucing kita pn dah pndai p umah jiran sblah..nty x pasai2 jd maksiat lak d kalangan kucing..'adeq xtaw maksiat 2h apa..tp adeq tgk mak tina 2h tarik tinga kucing 2h..adeq ingat tarik tinga 2h maksiat..btoi a kak??maksiat 2h apa??"
hahha..waa..pa maw jawab??bdak neyh...haish!
pandai2 la.............ghhehe..
de end~


Friday, December 17, 2010

haha..ha...

Posted by ~iEKhA~ at 8:16 AM 0 comments
  y entry kali neyh pic adeq irah??
  haaa..coz..he said dat "susa nk byg muka dy cena,,yg len leyh la..haha"..
hm!dats y la..haha..
tadaaaa~

siti zafirah zainon..4th

haa..da taw kan??hehe..neyh la..dah dpt byg da..

AdEQ iena ~

Posted by ~iEKhA~ at 4:25 AM 1 comments
    neyh ha nk share pic my lil sis...tgk2..hehehe



aish! berkuda kudaan pulak dy..

senyum ina senyum..bajet cun..haha "dialoq dy"

ada lg??ish2..

haa..2dy!!! yg neyh x taw pasaipa..haha..nganga!

Thursday, December 16, 2010

fUNNy QuoTEs ~

Posted by ~iEKhA~ at 10:18 PM 0 comments
Love Quotes
I recently read that love is entirely a matter of chemistry. That must be why my wife treats me like toxic waste.
David Bissonnette

I've been in love with the same woman for forty-one years. If my wife finds out, she'll kill me.
Henry Youngman

It's better to have loved and lost than to do forty pounds of laundry a week.
Laurence J. Peter

If love is blind, why is lingerie so popular?
Unknown

If love is the answer, could you rephrase the question?
Lily Tomlin

Love is the delightful interval between meeting a beautiful girl and discovering that she looks like a haddock.
John Barrymore

Love is an irresistible desire to be irresistibly desired.
Robert Frost

A kiss can be a comma, a question mark or an exclamation point. That's basic spelling that every woman ought to know.
Mistinguette

Absence -- that common cure of love.
Miguel De Cervantes

miNE

Posted by ~iEKhA~ at 8:53 AM 2 comments
Mine Lyrics
by Taylor Swift
Oh-oh-oh
Oh-oh-ohYou were in college, workin’ part time, waitin’ tables
Left a small town, never looked back
I was a flight risk, with a fear of fallin’
Wonderin’ why we bother with love if it never lasts
I say, “Can you believe it?”
As we’re lyin’ on the couch
The moment I could see it
Yes, yes, I can see it now
You remember, we were sittin’ there, by the water
You put your arm around me for the first time
You made a rebel of a careless man’s careful daughter
You are the best thing that’s ever been mine
Flash forward and we’re takin’ on the world together
And there’s a drawer of my things at your place
You learn my secrets and you figure out why I’m guarded
You say we’ll never make my parents’ mistakes
But we got bills to pay
We got nothin’ figured out
When it was hard to take
Yes, yes, this is what I thought about
You remember, we were sittin’ there, by the water
You put your arm around me for the first time
You made a rebel of a careless man’s careful daughter
You are the best thing that’s ever been mine
courtesy TopLyrics.Info
Do you remember all the city lights on the water?
You saw me start to believe for the first time
You made a rebel of a careless man’s careful daughter
You are the best thing that’s ever been mine
Oh-oh-oh
And I remember that fight, 2:30 a.m.
You said ‘verything was slippin’ right out of our hands
I ran out cryin’, and you followed me out into the street
Braced myself for the goodbye
‘Cause that’s all I’ve ever known
Then you took me by surprise
You said, “I’ll never leave you alone”
You said, “I remember how we felt sittin’ by the water
And every time I look at you, it’s like the first time
I fell in love with a careless man’s careful daughter
She is the best thing that’s ever been mine”
(Hold on, we’ll make it last)
(Hold on, never turn back)
(Hold on) You made a rebel of a careless man’s careful daughter
(Hold on) You are the best thing that’s ever been mine
(Hold on) Do you believe it?
(Hold on) We’re gonna make it now
(Hold on) And I can see it
(Yeah, yeah, yeah) (I can see it now)

hehe..n he`s mine..

festival gamelan sedunia...

Posted by ~iEKhA~ at 7:53 AM 0 comments
soryy la..pic blurr..ku dah x ketahuan nak wat cena neyh..hadoii..biaq lah..janji ada..ha,,suma neyh pic tyme aku join fest. gamelan sedunia..dapat la fulus sikit2..hehe..geng2 pro dancers join gak..banyak negara gak join fest neyh...negara2 2h pn ada gamelan gak taw..ha..tekejut ku..
papa pn..mmg best..!!hehe.. nama group kami..SAGA UNISZA = sahabat gamelan Uni. sultan zainal abidin..


haha..aku kah??


mana aku??
practice session..
malam show..         
 blurr gla..
abeyh da....tanx!

just a page 2 share..

Posted by ~iEKhA~ at 7:05 AM 2 comments
          eyh..hyep!hehe...tyme aku dok search kat google td, ada la cket bingkisan yg asanya leyh la    nk share ngan suma..hee..

         jom2..tgk..
      
                              
                                                     POEMS..



              a poem about us....

        

                  bout love....



                 bout our life.....

Wednesday, December 15, 2010

my first tyme..hee

Posted by ~iEKhA~ at 8:10 AM 2 comments
     waa..bejaya sudah aku siapkan blog..yup!ketinggalan..haa...dats de word yg sesuai nak describe diri neyh..aku x taw np bru skrang bru nak wat...papa pn..credit to me coz bjaya wat blog neyh sorang2..hahaha..(orang x tnya pn)yg adeq2 aku neyh bising ja keja..ggu gla kowt aku nak wat...haha..neyh first tyme wat blog..excely tpkiaq gak la..pa function blog neyh.....tp 2day aku dah wat..xpa2..try ja...ngehehe..
    td cta  blog,neyh cta first tyme gak..tp first tyme wat makan,without trying b4 2h,twos serve kat guest yg my..gla!!tp luckly,sdap!haa..tgk tgn la weyh..hehe..

Saturday, December 25, 2010

alhamdulillah....

alhamdulillah...
sangat la suka skrang..km dah baek blk..xcely ptg 2h jgak dah baek2 blk dah..22 jd sparuh gila tyme 2h..sharian..ntah la..salah aku gak..over sangat..naseb la dy baek..tanx!!!!huhu..termakbul gak doa aku..takowt siak..mmg btoi2 ingat status aku dah tukaq dah taw ak..cuak!aku mmg btoi2 takowt ilang dy..hmmm..luckily..
=')
alhamdulillah...





=')...

soo sweet!!!


  2day mak demam...ciannya..




tp ayah so swit,bg bunga kat mak..


AKAN TATAPI........
BUNGA INI YANG AYAH BG TD....

BUNGA KANTAN????HAHAHA


XKAN KOWT??SAMPAI ATY..HAHAHA..

NEYH HA..TEMPAT DY...

ayah kata wat laksa sedap..wakakakakaka..ish!ingat dah jiwang dah td..keh2


Friday, December 24, 2010

between me and my love~

fiz msg 
dy: salam..neyh zulaikha kan?
me : salam...yup!sp neyh?
dy : bazli...bdak kolej..
me :mn dpat num aku weyh?
dy : ha aku amek kat kawan aku..

       huhu..aku dah x ingat la..lbeyh kurang cam2h la kami knai dlu..hehe..kami knai start am yg bg num kat dy..best kawan ngan dy..fun!td 2h msg tyme awai taon 2006..mula dr c kami kawan..dy baek...fun..sgat best kawan ngan dy..dy pandai...kdg2 aku malu ar..beza la ngan aku neyh..huhu..kami kawan almost a year..x pnah tgk muka..msg ja la..xtaw dy macam mana..n dy pn x taw aku neyh hudoh camneyh..hehe..tp dy still kawan ngan aku..baek!sangat baek..taw,,almost 24 7 kami msg..gla..haha..sampai satu masa..aku x taw  yg aku ada feeling kat dy..pdahai kawan ja..msg besa2..kami pnah ckap kami geng low profile..hahaha..psaipa??pasai xdak org maw..wakaka..dalam masa y sama aku kawan ngan kawan dy..dy yg bg num.,kawan ja la..kia kami 3 rapat aa gak..bg aku la..best...huhu..then nk pndekkan cta,,kawan dy gtaw yg ska kat aku..dy nk men2..tp aku xtaw..aku gtaw dy..dy mcm maw x maw ja msg tyme 2h..aku x taw pa slah aku..aku tnya pndapat dy..dy kta ha ok la 2h..huh??dy kta ok??x asa papa ka kat aku???k x pa la..dy makin x rapat ngan aku..gla..sunyinya...aku nak dy ja..then,bru aku realize yg aku lebih ska n slesa ngan dy banding ngn kwn dy..aku sayang dy..aku syg hubungan neyh.......ya allah..hmm..tyme 2h f4..ngan kuasa allah..km rapat blk..alhmdllah..dy gtaw kat bezfren aku yg dy ska aku,,dy takowt aku x ska dy..eee!!!awat x tnya aku..haish!yg kawan aku neyh pn dok slidik la aku..tnya aku ska sp..malu la..hha..then..pndek cta,kami rapat..skandel la..x kapel pn..sampai blan 4 f5,ttba aku dapat taw,dy bru break ngan bdak skolah aku..mrangkap classmate kwn2 bek aku..wat?????muhamad bazli......napa wat camneyh kat aku....meang slama km skandel,dy dah kapel..ya tuhan...sumpah aku x taw...aku dah sbhagian dr prampas..ya allah..aku x nak..hm...dy xplain kat aku..dy kta bru dy sdaq..slama 6 blan dy kapel,dy xleyh hlg aku..aku xtaw nk kta pa  n xmaw hlg dy..aku tima dy..puas aku pjuk kwan2 bek aku tima dy..alhmdllh dpa mmg kawan2 aku yg sgt bek..dpa tima dy even geam ngan pa yg dy dah buat kat aku..xpa...huhu..abeyh spm,,dy propose aku..hehe..as gf dy ja la dlu..bkn bini lg k..hehe..aku syg dy sgt,,,sgt2..aku dah xnak org laen..mudah2 an dy jdoh aku yg tlah allah ttapkan 2h..amin..arap2 sgat..kami msuk u kat tmpat yg x sama..dy sa n aku kat ganu..dah la skolah pnj x sma..umah pn jauh kat sbrang laut sna 2h,,u pn km jauh!ya allah..huhu..tp aku caya dy..aku pkiaq lam aty ku,jgn wat bnda2 yg dy x ska n jg rlatnshp neyh bek2,,,mudah2an dy pn sama..kan?aku x layan sgt boyz kat sna..(ada ka?haha)..km ldr..jmpa bleyh kira..dalam staon ada la 4 kali..kowt..klau org len msty xtahan..aku caya dy gla2 la..sbb aku syg dy n rltionship km..tp ada ja dugaan yg my..dy betray trust ku..dy da kawan bek pmpuan..rapat...aku???aku xnk ada coz aku taw dy akan jelez...kes 2h hampir2 wat kn break..bru2 neyh gak la..aku x kesah kalau nk ada,tp  gtaw..neyh x,,aku taw sniri..knapa pelu hide??cena kalau aku pn hide gak??hah??maaf...aku over..aku pkiaq waras afte dat..y not kalau aku pn kawan ngan kawan2 gurl dy..xsalah kan??at least aku knai..aku add dy kat fb..ttba,dy block aku..hah????apa neyh??kta kawan..napa block????weyh...aku hina sangat ka???x staraf hang???smalam..aku dapat taw sniri..dy kuaq lg ngan dak 2h..yg aku marah,dy gtaw nagn boyz ja...2h pn aku dapat taw sniri..wey,,,napa pelu hide???cena kalau aku pn wat bnda yg sma??n dy pjuk aku..aku x leyh tima tyme 2h..bla dy tnya aku syg dy lg x?aku dgan bengap nn bengongnya jwb x..n dy off fon sampai skrang..aku  takowt...xnak hlg dy........hmm...ya allah..ujian neyh sgat bsaq bg aku lam hubungan neyh..aku sayang dy sgat2..ya allah..aku x kuat sowg2.................aku harap dy maafkan aku..kata sayang..tp camneyh ka sayang ='(...on la plz....

Thursday, December 23, 2010

aku x fahamm..btoi2 x faham..hina sgat ka nk kawan ngan ku?????smpai blog ku twos..xcely salah sp??jap!aku mang bnci ank!!!!aku dah cool dlu..n xkesah kalau nk kawan..huh!eeeee!!esok aku smbung len!aku x tahan ngan ank!aku bnci ank!!!!!!!!!!k!im loser!now u got wat u want!congratulation!!!!!well done!!!!!

almost at de end of a....

aku macam orang bodoh weyh..siyez...dy tpu aku lg..aku da xtaw nk kta pa..suma bnda aku dapat taw sniri..sakit..apa salah aku dy wat aku camneyh??dy anggap aku sapa??aku jg rlationship neyh gla2..sumpah aku sayang dy..aku ...dah la..aku dah speechless skrg..apa nk jd2 la..aku x kuat sowg2..btw,tanx 2 him..tanx alot wat aku asa pa yg aku asa skrg.

bc la...=(

meh la kita bc sama2...a love story..aku tbca kat fb...sja nk share ngan yg blm bc..huhu..


Kalau sy da xde . . . . :)(Sediakan Tisu Sebelum Membaca)

by in a relationship with on Saturday, 13 November 2010 at 21:00
Kalau sy da xde . . . . :)(Sediakan Tisu Sebelum Membaca)

by Anis Razak on Monday, November 8, 2010 at 4:00am
Errmm . . Actually sy paaalinggg xsuke bace ksh sedih . . .
Nanti mst nanges . . HAHAHA . . 
Tp tetibe terjumpe crta ni mse round2 kt site blkg Home td . . LALALA ~
So , sape yg kuat nanges . . sila jgn bace . . :)




Name aku Amir.. Aku de sorg awek.. Sorg??? huhu.. Awek aku ni mmg lawa giler r!! Sbb die lawa tu r aku ngn membe2 aku berebut.. Nasib aku baik la, aku dpt jugak die....memandangkan aku ni pun kategori org yg handsome.. hahaha..
OOPS! lupe! Name awek aku ni Nadia.. Kitorg x same kampung tp satu sekolah.. Satu hari ni aku dpt twrn smbung blajar kt satu IPTA ni.. Awek aku pn dpt.. Alhamdulillah result SPM kitorg cemerlang walaupun aku pun x percaye boleh dpt 7A.. Hahaha.. Tp mmg giler r.. Walaupun kos yg ditawarkn same, tp aku terlambung kt utara n die lak kt Selatan..

Die ni kuat jeles tu jgn ckp laa.. hidup aku dia yg aturkan.. selama aku satu sekolah dulu, jgn hrp la aku nk kuwa ngn membe2 perempuan aku.. Jgnkn kuwa same, pndg pun x boleh.. Kdg2 aku rimas jugak ngn die.. T aku ckp byk ngn die, mau die marah2 then merajuk.. Benci tul aku.. Aku tau die sygggg sgt2 kt aku. Aku tau die mmg x lyn mane2 lelaki yg cube usyar line die.. Kdg2 aku bengang jugak if ade lelaki yg hntr2 msj kt die walaupun die x reply..

Tp sebenarnye aku ade sorokkan sumthing drp die.. Disebabkan kitorg pun da terpisah jauh, aku mule la nk test market kt utara ni.. Jahatkn? Aku rase bebas!!! Aku pn rase die mcm tu jgk kot.. Yelah, die kn lawa.. Msti r ramai jantan usyar die.. Disebabkan aku nk menutup perasaan prasangka yg buruk2 tu, aku mula r berkawan ngn ramai perempuan kat sini.. Setiap kali org tanye status aku, mesti aku jwb aku single.. Aku selalu kuwa ngn member2 perempuan aku kat sini.. Mmg lagak cm org single.. Aku selalu teringatkan die time aku tgh berfoya2.. Bile wktu mlm sebelum tidur, msti die yg call aku.. Aku? Kdg2 kot.. Tp aku syg sgt kt die.. Aku ckp kt die, membe2 aku kt sini semuanye jantan.. Die ckp die pun same.. Sebelum kitorg end call mst die cerita2 kenangan kami bersama.. Die selalu ckp, "kalau sy da x de baru awk leh gatal dgn perempuan lain".. Kdg2 aku mrh die sbb die ckp yg bukan2 walaupun hakikatnya aku mmg da menggatal da pun.. Kdg2 aku selalu jgk create pergaduhan ngn die.. byk kali die nangis time gaduh2 ngn aku.. pernah tu aku tertengking dia.. kesian die......... 

"SAYA SAYANG AWAK! SAYA NAK AWAK!"
Tibe2 aku terkejut drp lamunan.. Rupa2nye member perempuan aku, Tiqah.. Aku pn dgn bangang aku terima..
Mase duit PTPTN kuwa, aku beli sebijik henpon lg. Satu henpon khas tok msj Nadia, satu g utk Tiqah.. Dlm tempoh aku belajar kt sini, mcm2 tipu aku wat.. Aku tipu dua2 perempuan tu.. Tp hati aku tetap sygkn Nadia.. Mungkin sbb jauh, perasaan tu kdg2 bercampur.. Tiqah pn mcm Nadia.. Sejak aku couple ngn minah ni, aku dah x kuwa ngn member2 perempuan lain.. semuanya kembali mcm mase aku ngan Nadia dulu.. Aku terasa bersalah sgt.. Tp dlm mase yg same aku just nk hilangkan perasaan bosan sorg2 kat sini.. "Kalau la Nadia tau.." Kdg2 aku terfikir nk berterus-terang.. Tp aku x berani.. Kalau dulu aku tidur pukul 1.30, sekarang ni pkul 3.30 kdg2 pkul 4.. Yelah sbb nk gayut dgn dua2.. Semua org x tahu siapa aku sebenarnya walaupun roomate aku sendiri.. Setiap kali aku balik kampung, Nadia x balik.. Yelah.. U dgn sekolah mane same.. Cuti lain2.. Cume ade sekali tu kitorg dpt cuti same2.. Cuti raye kn.. Time aku jumpa ngn Nadia, aku sorokkan henpon satu lg tu kat rumah.. Nadia makin lawa! Berseri2.. Mane2 lelaki tgok gerenti r cair ni.. Nadia ckp cinta die hanya utk aku.. Selama die berpisah dgn aku, die semakin rindu, semakin syg n cintakn aku.. Utk hilang rase camtu, die habiskan mase dgn belajar.. Kdg2 die ckp belajar smpai tau2 da mlm.. Die happy sbb hati aku masih x berubah utk dia sorang.. ERR! aku terasa bersalah sgt.. "Kalau sy da x de, baru awk leh gatal dgn perempuan len tau!" ckp die sambil tergelak2.. Perkataan tu da berjuta kali kot die sebut.. Aku tgok muke die yg lembut tu.. Die bersuara, kalau habis belajar, die nk aku ikat die sebagai tunang.. Pastu die nk kami kerja, kumpul duit byk2 n kahwin then sambung belajar lg.. Beria2 die menceritakan impian die kt aku...

Permainan aku berlarutan sehingga sem yg ke 4...
Pada satu hari ni aku g makan ngn Tiqah mcm biasa... Heboh kampus aku jd tuan rumah untuk satu pertandingan perbahasan antara IPTA. Kebetulan hari ni ulangtahun ke 3 aku ngan Nadia.. Mcm biase aku g mkn ngn Tiqah kt cafe.. Mase Tiqah tgh ambil lauk, aku terniat hati nk cek msj die.. Terhenti jantung aku, berlambak2 msj sorang jantan yg bersayang2 kt  inbox dia.. Aku pn angin r.. Mase Tiqah duduk, aku soal2 dia smpai menangis minah tu.. Sebelum ni x terniat pulak aku nk cek.. Tiqah ckp die ttp sygkn aku.. Aku pun mula terfikirkn Nadia.. Tibe2 ade sekumpulan awek dtg kat meja aku time2 gini la pulak.. X lame pastu aku nmpk Nadia.. Aku menelan air liur..  Rupe2nye, Nadia ambil bahagian dalam pertandingan tu.. Bila Tiqah nmpk ramai2 awek tu dtg kt aku, pelik r die.. N dgn kuasa Allah, semua terbongkar pada saat tu.. N Tiqah sendiri mengaku yg dielah awek aku kt depan Nadia.. Aku tgok Nadia menangis.. Die x bercakap sepatah haram perkataan pun.. Cume die berikan aku sekotak hadiah ulangtahun kami sebelum dia tinggalkn aku.. Aku terus putuskan hubungan aku ngn Tiqah.. Mase aku balik hostel, puas aku call Nadia.. Aku hntr msj berlambak2 kt die.. die x reply pn... Aku sedar, die dah benci aku..

Rupanya Nadia masih menerima aku.. Aku happy sgt2.. Aku berjanji x nk kecewakn die lg.. 2 minggu kejadian itu berlalu.. Org2 sekeliling aku mula menjauhkan diri daripada aku.. Nk2 yg member2 perempuan aku la.. Aku dah x kesah da.. Aku dah berubah.. Aku cuma nk dapatkn keputusan yg cemerlang sampai time akhir sem nanti. Aku nk dptkn kerja baik2.. Apa2 pun aku nk ikat Nadia dulu.. Kdg2 aku berasa malu sgt kt Nadia nk2 bila teringatkn mak ayah dia.. Nasib baik die x pergi report kat mak n ayah dia.. hehe.. Dlm tgh syok2 berangan sambil membelek2 kemeja baru hadiah ulangtahun daripadanya mase hari kejadian tu, tibe2 aku dpt msj drpd member Nadia.. "Nadia eksiden!" Ermm.. Hati aku tibe2 jd x sedap.. Msj kedua drp member die smpai lg.. Terasa panas muka aku bile bace msj tu.. "Nadia da X DE.. Die kne langgar ngan kereta mase lintas jln.." Mcm org gila pas aku bace msj tu.. Aku ambil keputusan balik kejap kampung walaupun terpaksa ponteng kelas..

Aku rase kosong.. Kosong sgt.. Teringat gelak tawa die, teringat suara die, muke die yg lawa tu.. Aku menangis dlm bas.. Aku x peduli ngn org2 yg pndg aku.. Kali ni aku betul2 menyalahkan diri aku.. Semua kenangan aku ngan Nadia bermain dlm kepala aku.. Aku xmampu menahan perasaan sedih ni.. Berulang kali aku bace msj terakhir Nadia mlm td.. "Awk, sy nk tido.. Mcm biase, sy sygkn awk utk selamanye walaupun awk da lukekn ati sy, sy maafkn... Tp ingat! Kalau sy x de baru awk leh gatal ngn perempuan len tau! Hehe.. Nk mrh la tu.. Sy leb awk! Sweet dreamz.."  Ya Allah! Kuatkn hatiku ni.. Semasa aku sampai, jenazahnya belum tiba lagi.. Ye.. Aku pun terus mencoretkan kisah ini.. Semoga menjadi pengajaran kt korang.. Air mata aku berguguran sepanjang mencoretkan kisah ni.. Tapi  aku tau, Nadia x kn kembali da.. X de lg msj Nadia, panggilan Nadia.. X de dah ungkapan "kalau sy x de" tu dah..

Teman2.. Aku mintak sedekahkanlah fatihah utk nya.. Mungkin ada yg memperlekehkn kisah aku ni.. Tp bg aku, inilah kisah yg plg bermakna utk aku.. Utk selamanya aku menyayangi kau, Nurul Nadia bt Zainarruddin..
Mungkin kejap lagi jenazahnya tiba.. Aku nk bersiap2 utk beri penghormatan terakhir buat die yg aku sygi.. Sememangnya cinta die utk aku shgga akhir nafasnya... Aku mampu merelakan pemergiannya... Tabahkn hatiku Ya Allah.... -Al Fatihah..... 




HAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Da bace ke ??? Sedihkan ???
Huuu~ Pasni xnk da bace ksh2 sedih . . . . T..T
Mmg xkn . . 
Semoga jadi pengajaran utk kite semua . .


nk tdoq....

jom suma tdoq..hehehe

Wednesday, December 22, 2010

maksiat.

gla...maksiat..ish3..xkan aku tgh taip perkataan 2h??adoi..tp nak gak la share satu cta neyh..about maksiat..hmm..it start like diz..
once upon de tyme..............
hahaha..mrapu2..xdak ah..camneyh..ina (adeq ku yg last),besa la..dok gadoh2 ngan irah(kakak dy)..gadoh pnya gadoh,ttba dy mgeluarkan ayat "aku maksiat ank aih"
hah???ina???gla..bru 7 taon..ish3...
kaji pnya kaji..haa..bru km taw..dy maksudkan pa..
maksiat = tarik tinga...
haha..gla...tkejut aa..tnya la dy..mana ina dgq ayat 2h??haha...dy kta, "adeq tgk putera katak,mak tina kta 'kucing kita pn dah pndai p umah jiran sblah..nty x pasai2 jd maksiat lak d kalangan kucing..'adeq xtaw maksiat 2h apa..tp adeq tgk mak tina 2h tarik tinga kucing 2h..adeq ingat tarik tinga 2h maksiat..btoi a kak??maksiat 2h apa??"
hahha..waa..pa maw jawab??bdak neyh...haish!
pandai2 la.............ghhehe..
de end~


Friday, December 17, 2010

haha..ha...

  y entry kali neyh pic adeq irah??
  haaa..coz..he said dat "susa nk byg muka dy cena,,yg len leyh la..haha"..
hm!dats y la..haha..
tadaaaa~

siti zafirah zainon..4th

haa..da taw kan??hehe..neyh la..dah dpt byg da..

AdEQ iena ~

    neyh ha nk share pic my lil sis...tgk2..hehehe



aish! berkuda kudaan pulak dy..

senyum ina senyum..bajet cun..haha "dialoq dy"

ada lg??ish2..

haa..2dy!!! yg neyh x taw pasaipa..haha..nganga!

Thursday, December 16, 2010

fUNNy QuoTEs ~

Love Quotes
I recently read that love is entirely a matter of chemistry. That must be why my wife treats me like toxic waste.
David Bissonnette

I've been in love with the same woman for forty-one years. If my wife finds out, she'll kill me.
Henry Youngman

It's better to have loved and lost than to do forty pounds of laundry a week.
Laurence J. Peter

If love is blind, why is lingerie so popular?
Unknown

If love is the answer, could you rephrase the question?
Lily Tomlin

Love is the delightful interval between meeting a beautiful girl and discovering that she looks like a haddock.
John Barrymore

Love is an irresistible desire to be irresistibly desired.
Robert Frost

A kiss can be a comma, a question mark or an exclamation point. That's basic spelling that every woman ought to know.
Mistinguette

Absence -- that common cure of love.
Miguel De Cervantes

miNE

Mine Lyrics
by Taylor Swift
Oh-oh-oh
Oh-oh-ohYou were in college, workin’ part time, waitin’ tables
Left a small town, never looked back
I was a flight risk, with a fear of fallin’
Wonderin’ why we bother with love if it never lasts
I say, “Can you believe it?”
As we’re lyin’ on the couch
The moment I could see it
Yes, yes, I can see it now
You remember, we were sittin’ there, by the water
You put your arm around me for the first time
You made a rebel of a careless man’s careful daughter
You are the best thing that’s ever been mine
Flash forward and we’re takin’ on the world together
And there’s a drawer of my things at your place
You learn my secrets and you figure out why I’m guarded
You say we’ll never make my parents’ mistakes
But we got bills to pay
We got nothin’ figured out
When it was hard to take
Yes, yes, this is what I thought about
You remember, we were sittin’ there, by the water
You put your arm around me for the first time
You made a rebel of a careless man’s careful daughter
You are the best thing that’s ever been mine
courtesy TopLyrics.Info
Do you remember all the city lights on the water?
You saw me start to believe for the first time
You made a rebel of a careless man’s careful daughter
You are the best thing that’s ever been mine
Oh-oh-oh
And I remember that fight, 2:30 a.m.
You said ‘verything was slippin’ right out of our hands
I ran out cryin’, and you followed me out into the street
Braced myself for the goodbye
‘Cause that’s all I’ve ever known
Then you took me by surprise
You said, “I’ll never leave you alone”
You said, “I remember how we felt sittin’ by the water
And every time I look at you, it’s like the first time
I fell in love with a careless man’s careful daughter
She is the best thing that’s ever been mine”
(Hold on, we’ll make it last)
(Hold on, never turn back)
(Hold on) You made a rebel of a careless man’s careful daughter
(Hold on) You are the best thing that’s ever been mine
(Hold on) Do you believe it?
(Hold on) We’re gonna make it now
(Hold on) And I can see it
(Yeah, yeah, yeah) (I can see it now)

hehe..n he`s mine..

festival gamelan sedunia...

soryy la..pic blurr..ku dah x ketahuan nak wat cena neyh..hadoii..biaq lah..janji ada..ha,,suma neyh pic tyme aku join fest. gamelan sedunia..dapat la fulus sikit2..hehe..geng2 pro dancers join gak..banyak negara gak join fest neyh...negara2 2h pn ada gamelan gak taw..ha..tekejut ku..
papa pn..mmg best..!!hehe.. nama group kami..SAGA UNISZA = sahabat gamelan Uni. sultan zainal abidin..


haha..aku kah??


mana aku??
practice session..
malam show..         
 blurr gla..
abeyh da....tanx!

just a page 2 share..

          eyh..hyep!hehe...tyme aku dok search kat google td, ada la cket bingkisan yg asanya leyh la    nk share ngan suma..hee..

         jom2..tgk..
      
                              
                                                     POEMS..



              a poem about us....

        

                  bout love....



                 bout our life.....

Wednesday, December 15, 2010

my first tyme..hee

     waa..bejaya sudah aku siapkan blog..yup!ketinggalan..haa...dats de word yg sesuai nak describe diri neyh..aku x taw np bru skrang bru nak wat...papa pn..credit to me coz bjaya wat blog neyh sorang2..hahaha..(orang x tnya pn)yg adeq2 aku neyh bising ja keja..ggu gla kowt aku nak wat...haha..neyh first tyme wat blog..excely tpkiaq gak la..pa function blog neyh.....tp 2day aku dah wat..xpa2..try ja...ngehehe..
    td cta  blog,neyh cta first tyme gak..tp first tyme wat makan,without trying b4 2h,twos serve kat guest yg my..gla!!tp luckly,sdap!haa..tgk tgn la weyh..hehe..
 

kEYboaRDkukeciK Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates | Thanks to Blogger Templates | Image by Tadpole's Notez